gtag('config', 'UA-132871016-2');Proefles Hardloopenergie - Hardloopenergie

Proefles Hardloopenergie

Meer Hardloopenergie ervaren?

Meer Hardloop energie?

Je kent ze wel, hardlopers die in een bijzondere houding hardlopen, die heel hard aan het werken zijn en waarvan je je afvraagt of ze er ook wel energie uit halen. Zorg ervoor dat jij wel meer Hardloopenergie ervaart!

Blessurevrij hardlopen

Door je lichaam sterker (met name je buik- en beenspieren) te maken, is je lichaam beter in staat om de belasting van de hardloopbeweging op te vangen. Als je structureel je lichaam onderhoudt, verklein je de kans op blessures. En kun jij heerlijk gaan hardlopen. 

Lekker hardlopen

Om lekker hard te lopen is het belangrijk dat je je eigen tempo vindt. Een tempo waarin je je ademhaling onder controle hebt en voor langere tijd lekker kunt hardlopen. In de trainingen is daarom veel aandacht voor je ademhaling en voor tempo wisselingen. Zodat jij lekkerder kunt hardlopen.

Meer plezier

Je kunt met meer plezier hardlopen als je trainingen ook leuk zijn. De groepslessen van Hardloopenergie vinden plaats in het mooiste park van Utrecht: het Wilhelminapark. In kleine groepen, met persoonlijke aandacht kun je je makkelijk motiveren om te komen en meer plezier beleven aan je hardlooptraining. 

Over Hardloopenergie

Over Hardloop energie

Wat zeggen klanten over Mark als trainer?

Over Mark als trainer

‘Mark is een hele fijne trainer. Hij is enthousiast, maar geeft op een rustige manier training. Hij laat je met aandacht trainen, zodat je bewust wordt van wat je doet.’

Anne

Hardloopenergie & Yoga

‘Heerlijk om buiten in het park deze les te volgen. Even een moment voor mezelf. De combinatie van rustig en met aandacht hardlopen en yoga oefeningen zijn voor mij perfect.’

Rosan

Hardloopenergie & Kracht

‘Ik loop al jaren hard en heb ook wel eens hardlooptrainingen gevolgd, maar toch heb ik heel veel aan de trainingen bij Hardloopenergie. Ik was me nooit zo bewust van het belang van krachttraining voor hardlopers. Door de trainingen te volgen bij Hardloopenergie heb ik meer kracht en een betere houding. Ik loop nu makkelijker en ook nog eens sneller!’

Daniel

Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een training in te plannen waar je mee kunt doen. Je sluit dan aan bij een reguliere les en kunt kijken of deze training bij je past.

Hardloopenergie & Yoga

Bij de training Hardloopenergie & Yoga trainen we conditie, kracht en flexibiliteit. De verhouding tussen hardlopen en yoga is ongeveer 40/60.

De training start met een goede warming up, waarbij we eerst een ademhalingsoefening doen om mentaal bij de les te zijn. Bij het hardlopen is er vooral aandacht het vinden van ontspanning in je hardloophouding. Het tweede deel bestaat uit yoga oefeningen die specifiek goed zijn voor hardlopers, maar waar elke sporter baat bij heeft. 

Hardloopenergie & Kracht

De training Hardloopenergie & Kracht begint met een rustige warming up. Als we opgewarmd zijn, gaan we het tempo opvoeren in verschillende tempo wisselingen. Met aandacht voor je ademhaling leer je welke snelheid past bij heet trainingseffect dat we willen bereiken. Voor iedereen is dit een ander tempo. 

Het tweede blok bestaat uit specifieke krachtoefeningen voor hardlopers (en voor alle andere sporters die fit willen blijven) voor de belangrijkste spiergroepen, zoals de buik, de benen en de rug.

We sluiten af met een cooling down. Jij hebt je uurtje Hardloopenergie weer te pakken!

Proefles Hardlopen & KrachtProefles Hardlopen & Yoga