gtag('config', 'UA-132871016-2');Hardlopen Utrecht - Meer plezier en resultaat? - Hardloopenergie

Hardlopen Utrecht

Hardlopen Utrecht

Haal meer energie uit je hardlooptraining

Hardlopen Utrecht

Hardlopen in Utrecht en je bent een beginner? Dan is ‘hardloopenergie voor beginners’ een perfecte cursus voor jou. In de cursus Hardloopenergie voor beginners leer je hoe je jouw hardloophouding kunt verbeteren, er is aandacht voor je hardlooptechniek en voor je ademhaling. Dit zijn belangrijke randvoorwaarden om hard te lopen met zo min mogelijk belasting voor je lichaam. Maar bovenal is het belangrijk om je eigen balans te vinden, je eigen tempo, je eigen ritme. Zodat jij  met plezier kunt hardlopen. Zodat jij meer hardloop energie kunt ervaren!

Hardlopen Utrecht

HARDLOOPTRAINING VOOR GEVORDERDEN

Hardlopen in Utrecht en je bent een gevorderde hardloper? Dan is de cursus Hardloopenergie voor gevorderden wat voor jou! We maken aan het begin van de cursus een korte videoanalyse van je huidige loopstijl. Vanuit daar kijken we samen of er mogelijkheden zijn voor jou om minder belastend en efficiënter hard te lopen. In de cursus hebben we naast de loophouding ook aandacht voor techniek en in het bijzonder voor de ademhaling. Je leert om soepeler te lopen, waardoor je met minder inspanning sneller of verder kunt hardlopen. Zodat ook jij weer meer hardloop energie ervaart!

Hardlopen gevorderden

Hardlooptraining & kracht

Veel beginnende, maar ook gevorderde, hardlopers beseffen zich onvoldoende dat krachtoefeningen onmisbaar zijn om met meer kracht en minder kans op blessures hard te lopen. In de wekelijkse training Hardloopenergie & kracht kunnen hardlopers hun krachtvermogen verbeteren en sporters die juist wat meer gericht zijn op het verbeteren van kracht (bijvoorbeeld fitness), kunnen hun uithoudingsvermogen verbeteren.

Voor hardlopers (en ook voor andere sporters) is dit een onmisbare training!

Hardloopenergie

Hardlooptraining & yoga

Voor veel mensen is dit een onbekende combinatie. Maar waar steeds meer hardlopers zich beseffen dat ze ook krachtoefeningen moeten doen om hun hele lichaam sterker te maken, is het soepel en flexibel houden van de spieren nog relatief onbekend. De training Hardloopenergie & yoga is geschikt voor hardlopers die goed voor zichzelf willen zorgen en de kans op blessures willen verkleinen. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor sporters die yoga beoefenen en graag hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Hardlopen Utrecht Yoga

Lokatie

Alle trainingen vinden plaats in het Wilhelminapark Utrecht of vertrekken vanuit het Wilhelminapark Utrecht.

Tarieven

Lees hier verder over de actuele tarieven .